Gouden mandje gezocht

We hebben weer een aantal lieve honden in Spanje die op zoek zijn naar een nieuw, warm en gezellig huis. 

Voor meer details, klik op de onderstaande stroken met foto’s.

Ezra

Elmo

Olive

Hector

Chutney

Simba

Babs

Gaby, George, Gia, Gigi, Gijs, Gio, Goldy, Guus, Guusje & Guy

Ezra

Mooie Mastin pup 
 
Ezra is een mooie Mastin puber, geboren op 20 maart 2023. Hij is samen met 4 (reeds geadopteerde) broertjes & zusje, en hun moeder Elsa in de opvang gekomen en hij is sinds begin 2024 in Nederland in een opvanggezin. Hij wacht nu op zijn gouden mandje. Hij is gevaccineerd en gechipt. Hij heeft een vriendelijk en rustig karakter, maar vindt alles nog wel heel spannend.
 
Hij heeft een slechte start gehad in Spanje bij een slechte eigenaar. Gelukkig was hij nog jong toen hij “gered” werd, maar hij is wel angstig gebleven. Hij verblijft nu in Nederland bij een foster waar hij inmiddels grote stappen maakt; hij leert snel. Voor Ezra zoeken wij een baasje die hem met veel liefde en geduld verder wil helpen in zijn ontwikkeling. Het is een superlieve hond, die houdt van knuffelen. 
 
Ezra is een reu die uitgroeit tot een flinke hond. Hij kan goed samen met andere honden. Katten & kinderen is onbekend.
 

Elmo

Knappe Elmo
 
Elmo is op 11 december 2022 geboren. Hij woonde in een shelter in Spanje, samen met zijn broertjes & zusjes. Hij is als enige nog niet geadopteerd en bleek erg angstig. Daarom is hij opgevangen door een professional die met hem aan het werk is gegaan. Hij is in een paar maanden veranderd in een erg vriendelijke en sociale hond, die nu echt toe is aan een forever home. Hij kan goed samen met andere honden & katten. Of hij samen met kinderen kan, is onbekend. Hij is gevaccineerd, gecastreerd en gechipt; helemaal klaar dus voor een gouden mandje. 
 
In de onderstaande video’s wordt hij overigens Ethan genoemd; in zijn paspoort staat hij als Elmo geregistreerd.
 

Olive

 Blije Olive

Deze blije puber van 7 maanden, geboren eind maart 2023, is gevonden in een doos midden in een weiland. Ze was samen met enkele andere pups. Ze is een vrolijke puber inmiddels, gevaccineerd, gechipt en helemaal gezond. Ze woont nu samen met andere honden bij een gastgezin in Spanje. Wat oudere kinderen kan ze ook prima hebben. Ze is echt de vrolijke noot in huis. Haar enige wens is nu nog een fijn huis waar ze voor altijd mag blijven. Ze mag al naar Nederland, dus wie oh wie? Olive is er in elk geval klaar voor!

Hector

 Lieve vrolijke Hector

Nog zo’n blije puber, ook gevonden in een doos midden in een weiland. Hij is eind maart 2023 geboren; inmiddels gechipt en gevaccineerd. Hij is helemaal gezond. Het is een aanhankelijke en vrolijke vriend die geniet van alles om zich heen. Met een zacht gouden mandje zou zijn leven helemaal compleet zijn. Hij woont met enke eandere honden bij een gastgezin in Spanje. Niet al te kleine kinderen is voor hem alleen een feest. Hij is een echte allemansvriend. 
 
Hij mag al naar Nederland reizen dus grijp je kans en geef deze lieverd een heerlijk leven in zijn eigen thuis.

Chutney

Prachtige kleine Chutney
 

Wie heeft er een huis voor deze knapperd? Chutney is met enkele andere pups gevonden in een doos midden in een weiland. Hij is geboren op 30 maart 2023 en zou zo graag een fijn huis vinden waar hij voor altijd mag blijven. Nu woont hij nog in een gastgezin in Spanje, samen met andere honden. Het is echt een enorme lieverd. Hij is gevaccineerd, gechipt en helemaal gezond. Zijn paspoortje ligt al klaar voor de reis naar Nederland, maar wacht dus nog op iemand die hem op staat te wachten bij aankomst. 

Bij wie mag hij in zijn nieuwe mandje kruipen?

Simba

Aandoenlijke Simba
 

Koppie scheef…aandoenlijker kan het niet. Met zijn mooie grote ogen smeekt hij bijna om een gouden mandje, hoewel deze stoel ook wel erg lekker ligt. 

Simba is de zoon van Darko (zie bovenstaande post) en is geboren op 7 oktober 2020.

Simba is een gezellige hond die goed samen kan met andere honden. Of hij met katten en/of kinderen kan, is onbekend. Hij is graag bij je en buiten zijn is een feest. Hij woont nu, samen met zijn vader en een aantal andere honden bij Rita in Spanje. Hij mag al naar Nederland reizen.

Wie heeft er thuis een plekje voor deze lieve Simba? Een fijn mandje, maar een lekkere stoel is ook goed, zou toch heerlijk voor hem zijn?

Babs

Mooie Babs
 
Mag ik u voorstellen: Babs. Babs is een prachtige, grote dame van ruim 37 kilo schoon aan de haak. Ze is geboren op 24 november 2022. Het is een Mastin mix.
 
Babs is een erg lieve & aanhankelijke dame. Ze woont nog in Spanje, bij Rita, samen met andere honden. Dat gaat prima samen. Ze geniet van hun gezelschap. Wandelen vindt ze heerlijk. Relaxen ook.
 
Of ze samen kan met katten is onbekend. Met met jonge kinderen is wellicht niet verstandig gezien haar grootte, maar ze is zo vriendelijk dat oudere kinderen wrs geen probleem zijn.

Babs is al helemaal klaar om naar Nederland te reizen. En zeg nou zelf: Deze dame verdient toch haar eigen gouden mand……

Gaby, George, Gia, Gigi, Gijs, Gio, Goldy, Guus, Guusje & Guy

10 kleine grote puppies, op zoek naar hun forever home
 

Wie kent ze niet: de 3 musketiers. Nou dit zijn er 10! Deze pups zijn geboren op 26 november 2023 en ze zijn samen met hun moeder bij Rita gekomen. 10 broertjes & zusjes, allemaal met hun eigen karaktertje. Het zijn enthousiaste hondjes die inmiddels allemaal naar Nederland mogen reizen.

Verwachting is dat ze zullen uitgroeien tot gemiddeld formaat. Ze wonen nu samen met meerdere honden en dat gaat goed samen. Ook met katten en kinderen verwachten we geen problemen.

Bij wie staat hun gouden mandje?